Plattelandswinkel Winschoten

In onze winkel verkopen we uiteraard onze eigen kakelverse biologische eieren. Daarnaast hebben we nog een uitgebreid assortiment verse en houdbare streekproducten.

Veel van deze producten komen bij onze collega-boeren uit de regio vandaan. Wij kennen deze bedrijven goed en daarom weten we dat zij op een eerlijke en verantwoorde manier met hun producten omgaan.

Assortiment

Of het nu gaat om fruit, groente of zuivelproducten; elk product is van hoge kwaliteit en tegen een redelijke prijs. Veel van deze producten hebben het keurmerk Streekproduct. Ook het vlees dat wij verkopen is op een verantwoorde manier geproduceerd. Verder kunt u bij ons ouderwetse producten vinden: zoals grauwe erwten, poffert of bloedworst.

Daarnaast hebben diverse houdbare producten zoals wijnen, sappen en jams. Vaak zijn dit leuke producten om als cadeau weg te geven. Om dit te verpakken is er een ruime keuze aan mandjes en kistjes.

Ons assortiment bestaat o.a. uit:
Biologische eieren, kippenvlees, rundvlees, varkensvlees, metworsten, leverworst, bloedworst, boerenkaas, zuivel, groenten, fruit, aardappelen, honing, jams, wijnen, sappen, advocaat, cadeaumandjes met streekproducten.

Wil je precies weten wat we verkopen? Kom langs in de winkel, op een van de dagen dat we open zijn!
Een deel van het assortiment in Winschoten is biologisch.